Jogi Nyilatkozat

Az adMinister Hungary Kft. weboldalán található valamennyi információ, (termékleírás, tájékoztató szöveg, képanyag, grafika) az oldal grafikai és technikai szerkezete, valamint funkcióinak megvalósítása, az adMinister Hungary Kft. kizárólagos tulajdonát képezi, és az 1999. évi LXXVI. törvény szerint teljes körű szerzői jogvédelem alá esik. Ezek felhasználása, feldolgozása, másolása, terjesztése, tárolása a jogtulajdonos adMinister Hungary Kft. kifejezett hozzájárulása nélkül, a szerzői jogok megsértését jelenti, mely jogi következményeket von maga után.

Az adMinister Hungary Kft. weboldalán található információk szabadon letölthetők, megjeleníthetők, és nyomtathatók, amennyiben azok személyes felhasználásra kerülnek. Kereskedelmi felhasználás esetén mindenképpen kérje az adMinister Hungary Kft. hivatalos ajánlatát, állásfoglalását.

Az adMinister Hungary Kft. weboldalán található adatok, leírások – tekintettel a szolgáltatások egyediségére – nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek, az adMinister Hungary Kft. hivatalos ajánlatot kizárólag személyes kapcsolatfelvétel után ad.

Jelen jogi nyilatkozat utolsó módosításának dátuma: 2013. szeptember 20.

Az adMinister Hungary Kft. fenntartja magának a jogot, hogy jelen nyilatkozatot előzetes és utólagos értesítés nélkül módosítsa.

Jelen jogi nyilatkozattal kapcsolatos bármilyen kérdését kérjük, küldje el nekünk e-mailen, az info@administer.hu címre.